Durmuş Çolak'ın kim olduğu, nereli olduğu ve mesleği merak ediliyor. İşte detaylar...

Durmuş Çolak'ın Hayatı ve Biyografisi

Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması Finalistleri Kimler? Final Gecesi Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak? Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması Finalistleri Kimler? Final Gecesi Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak?

Durmuş Çolak, Güllü Çolak'ın abisidir. Durmuş Çolak, son dönemde Müge Anlı'nın programında gündeme gelmiştir. 2 aydır kayıp olan Güllü Çolak'ın yeğeni Ahmet, babaannesi ve halasının bir kişiyi öldürüp kıyma makinesinden geçirerek lavabodan akıttıklarını iddia etmiştir. Ahmet, babaannesinin "O adam ne kadar pis kokmuştu" dediğini de belirtmiştir.

Müge Anlı Programı ve İddialar

Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan Güllü Çolak ve annesi Cennet Çolak, Ahmet'in iddialarına yanıt vermek üzere programa çıkmıştır. Güllü Çolak, iddialara karşılık "Biz inek aldık, onu çektik" açıklamasında bulunmuştur. Cennet'in torunu Sibel ise, babaannesinin evde çekilen eti yemediğini ve "O makineden çıkan hiçbir şeyi içim kaldırmıyor" dediğini söylemiştir.

Durmuş Çolak ise olayı kendisine anlattıklarını ancak kimi öldürdüklerini söylemediklerini ifade etmiştir. Durmuş Çolak, "Borçlu oldukları kişiyi öldürüp kıyma makinesinden geçirmişler. Annemin kıyma görünce midesi bulanıyor. Kıyma yiyemiyor" demiştir. Ayrıca, Taner'in adı Durdu olup 6 karısı olduğunu ve kendine estetik yaptırdığını da belirtmiştir.

Durmuş Çolak ve ailesi hakkında daha fazla bilgi ve detaylar ilerleyen programlarda ve haberlerde ortaya çıkması bekleniyor.

Editör: Zeliha YAKUT