ÖSYM tarafından düzenlenecek olan 2024-KPSS Lisans sınavlarına katılacak adaylar için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına giriş belgeleri açıklandı ve adaylar sınav yerlerini öğrenmeye başladılar.

KPSS Sınav Giriş Belgeleri Nasıl Alınıyor?

KPSS sınav giriş belgelerine erişim sağlamak için adaylar ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden T.C. Kimlik numaraları veya YU numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapmaları gerekiyor. Sınav giriş belgesi, adayların sınava girecekleri yer, tarih ve saat bilgilerini içermekte olup, sınav günü yanlarında bulundurmaları zorunludur.

Sınav Giriş Belgesi Alımı İçin Son Gün Ne Zaman?

KPSS sınav giriş belgelerinin alımı için son tarih 14 Temmuz 2024 olarak belirlendi. Adayların bu tarihe kadar belgelerini sisteme erişim sağlayarak mutlaka edinmeleri gerekmektedir.

MEB (MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI) ORTAK SINAV TAKVİMİ 2025 || 1. dönem ortak sınavlar ne zaman, hangi tarihte, ortak sınavlar hangi sınıfları kapsıyor? İşte Ortak sınav tarihleri MEB (MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI) ORTAK SINAV TAKVİMİ 2025 || 1. dönem ortak sınavlar ne zaman, hangi tarihte, ortak sınavlar hangi sınıfları kapsıyor? İşte Ortak sınav tarihleri

KPSS Lisans Sınavı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Kamu Personel Seçme Sınavı 2024-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) 14 Temmuz 2024 tarihinde saat 10:15'te uygulanacak. Adaylar sınav saatinden en az bir saat önce sınav yerlerinde hazır bulunmalıdırlar.

KPSS Lisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınavın ardından adaylar, 23 Ağustos 2024 tarihinde KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) sonuçlarını ÖSYM'nin internet sitesinden öğrenebileceklerdir.

Editör: Havva Andırır