20 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, Devlet kurumları, memurlar çalışıyor mu, okullar tatil mi? 20 MAYIS RESMİ TATİL Mİ, Devlet kurumları, memurlar çalışıyor mu, okullar tatil mi?

Genç yarışmacı Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster programında gösterdiği başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte Berk Göktaş'ın biyografisi:

Berk Göktaş, sadece 19 yaşında olmasına rağmen, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisidir. Ülke genelinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) gösterdiği olağanüstü başarıyla dikkat çekmiştir. YKS'de elde ettiği 71. sıra ile öne çıkan Göktaş, akademik başarısının yanı sıra fizik ve uzay alanlarına olan ilgisiyle de büyük bir beğeni toplamıştır. Yarışmada ilerleyebildiği noktaya kadar ilerlemek ve kazanacağı ödülle yurt dışında yüksek lisans yapmayı hedeflemektedir.

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster tarihinde ilk kez 5 milyon TL'lik ödülün sahibi olmuştur. Bu başarısıyla program tarihinde önemli bir yere sahip olmuştur. Başarılı performansının ardından Kenan İmirzalıoğlu tarafından tebrik edilerek, "Tüylerim diken diken oldu gerçekten. Hepimizi çok heyecanlandırdın. Yüreğine, aklına sağlık. Bugüne kadar verdiğin, kendini geliştirmek için verdiğin emeğe sağlık. Yürekten kutluyorum seni." şeklinde övgü almıştır.