18 yaşındaki İpek Akgül'ün cansız bedeni gömülü olarak bulundu.

Adana'da yaşanan üzücü bir olayda, 4 gündür haber alınamayan 18 yaşındaki İpek Akgül'ün cansız bedeni gömülü olarak bulundu. Yaşar B. adlı şüpheli, dün polisi arayarak genç kadını öldürdüğünü ve cesedini Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi'nde bir portakal bahçesinin yakınına gömdüğünü itiraf etti.

S K0N Fq Bzl Eq R0 H Z 2Qw Bg

Polis, şüphelinin tarif ettiği bölgede yapılan aramada İpek Akgül'ün cesedine ulaştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Izmirde Kayip Cocugun Cansiz Bed

Anne Akgül, kızının Sevgililer Günü'nden önce öldürüldüğünü ifade etti.

Bu üzücü olayın ardından Akgül'ün annesi Sihan Akgül, Adana Adli Tıp Kurumu önünde yaşadıklarını ve kızının son görüşmesinde evdeki ayısını istediğini belirtti. Anne Akgül, kızının Sevgililer Günü'nden önce öldürüldüğünü ifade ederek büyük bir üzüntü yaşadı.

Untitled-5

İpek Akgül'ün cenazesinin yarın Adana'da toprağa verileceği öğrenildi. Şüpheli Yaşar B. ise Emniyet'teki işlemleri devam ediyor.

Pa Ur U D P3S0 Oe H Wjqhl N R9 Q

Bu tür üzücü olaylar, toplumda derin bir üzüntü yaratırken, aynı zamanda güvenlik önlemlerinin ve bilinçli hareket etmenin önemini bir kez daha hatırlatıyor.