Narin Güran Cinayetinde Yeni Gözaltılar: İsa Kaya ve Şeyma Kaya Neden Gözaltına Alındı? Cinayet Soruşturmasında Sahte İhbarların Rolü Ne? Narin Güran Cinayetinde Yeni Gözaltılar: İsa Kaya ve Şeyma Kaya Neden Gözaltına Alındı? Cinayet Soruşturmasında Sahte İhbarların Rolü Ne?

MasterChef'te Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu, yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Yarışmacılardan, şefler tarafından istenen yemek Ali Nazik kebabıydı.

Takımlar, bu klasik yemeği en iyi şekilde hazırlamak için büyük bir efor sarf etti. Dokunulmazlık oyununda en başarılı tabağı çıkaran Mavi Takım oldu ve dokunulmazlığı kazandı. Kırmızı Takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden tezgah başına geçti.

MasterChef'te Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım, bireysel dokunulmazlık için kendi aralarında yeniden bir yarışa girdi. Yarışmacılardan bu turda Alman mutfağının ünlü tatlısı berliner yapmaları istendi. Yapılan değerlendirme sonucunda bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Kaan oldu. Böylece Kaan, eleme potasına girmekten kurtulmayı başardı.

MasterChef'te Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Haftanın ilk eleme adayı, bireysel dokunulmazlık oyunundan sonra belirlendi. Dokunulmazlık sahibi Beyza, eleme potasına direkt olarak Muratcan'ı gönderdi. Böylece Muratcan, haftanın ilk eleme adayı oldu.

MasterChef'te İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef'te ikinci eleme adayı ise Mavi Takım'dan oylama sonucu belirlendi. Mavi Takım yarışmacıları arasında yapılan oylamada en fazla oyu alan Nevzat, haftanın ikinci eleme adayı olarak potaya girdi.

Editör: Havva Andırır