Eyüpsultan’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerlere saplandı. Kazada sürücü Kerem Çelik hayatını kaybederken beraberindeki Kübra Çelik ağır yaralandı.

OLAYIN DETAYLARI

Kaza, saat 03.00 sıralarında Eyüpsultan TEM Otoyolu Edirne istikametinde meydana geldi. 34 ZS 3163 plakalı otomobilin sürücüsü Kerem Çelik, TEM Hasdal Viyadüğü girişinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ayrımında bariyerlere çarptı.

Dijital detoks ne için yapılır, neden önemlidir? Dijital detoks uygulamasının önemi! Dijital detoks ne için yapılır, neden önemlidir? Dijital detoks uygulamasının önemi!

Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kapısından içeri demir bariyerler girdi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

KURTARMA ÇALIŞMALARI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan Kerem Çelik ve Kübra Çelik'i kurtarmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri ise yolda güvenlik önlemi aldı.

Kurtarma çalışmaları sonucunda Kerem Çelik'in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Kübra Çelik ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Otomobil kullanılamaz hale geldi ve Kerem Çelik'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, kazanın nedeni ve detayları üzerinde çalışmalar sürüyor.