İzmir'in Bornova ilçesinde, Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö.'nün, yüksek kar vaadiyle yaklaşık 200 milyon lira dolandırdığı ve ardından intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

İddiaya Göre Yüzlerce Kişiyi Dolandırdı

Hatice Ö.'nün, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanı da dahil olmak üzere yüzlerce kişiyi, fona ve altına yatırım yapma vaadiyle dolandırdığı öne sürüldü. Toplanan paraların fona yatırılmadığı veya altın alınmadığı, Hatice Ö.'nün paraları üçüncü kişilere gönderdiği ileri sürüldü.

Şikayetin Ardından Gözaltı Kararı

Dolandırıldıklarını anlayan iş insanlarının şikayeti üzerine Hatice Ö. hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Polis, Hatice Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı.

Şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Fatih Ayar nerede şehit oldu? Şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Fatih Ayar nerede şehit oldu?

Bankayla İlişiği Kesildi

Denizbank da olayla ilgili inceleme başlatıp müfettiş görevlendirdi. Hatice Ö.'nün bankayla ilişiği de dün itibariyle kesildi.

İntihar Girişimi

Hatice Ö.'nün, dolandırıcılık olayının ortaya çıkmasının ardından evinde çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. İntihar girişiminin ardından pişman olan Hatice Ö., İzmir Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Ö.'nün tedavisinin ardından gözaltına alınacağı bildirildi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nden Açıklama

Karşıyaka Spor Kulübü, Hatice Ö.'nün dolandırıcılık olayıyla ilgili yerel ve ulusal basında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Kulüp, Hatice Ö.'nün eski bir yönetim kurulu üyesi olduğunu ve tüzük gereği yönetim kurulu üyeliğinin düşürüldüğünü belirtti. Kulüp ayrıca, Hatice Ö.'nün dolandırıcılık eylemlerinin kendisini bağladığını ve kulübün bu olayla ilgisi olmadığını vurguladı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Mehmet Çetil