Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan ile kendisinden 21 yaş küçük oyuncu Cemre Ebüzziya'nın Bodrum'da tatilde görüntülendiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak Cemre Ebüzziya, bu iddiaları kesin bir dille yalanlayarak spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Esra Erol Canlı Yayında Şok Eden Gerçeği Açıkladı! Veysel Neden Sokak Ortasında Ölü Bulundu? Geçmişindeki Skandalın Bir Bağlantısı mı Var? Esra Erol Canlı Yayında Şok Eden Gerçeği Açıkladı! Veysel Neden Sokak Ortasında Ölü Bulundu? Geçmişindeki Skandalın Bir Bağlantısı mı Var?

Asılsız İddiaların Ardından Yalanlama Geldi

35 yaşındaki oyuncu Cemre Ebüzziya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Bodrum'daki bir etkinlik sırasında çekilen fotoğrafların kesilerek ikili şeklinde sunulduğunu ve bu durumun gerçeği yansıtmadığını belirtti. Instagram hesabından paylaştığı mesajda Ebüzziya, "Son günlerde magazin basınında yer alan ilişki yaşadığım yönündeki söylentiler tamamen asılsızdır. Bu yanlış haberin yayılması hem bana hem de yakın çevreme zarar vermektedir" ifadelerine yer verdi. Ayrıca kamuoyundan bu tür spekülasyonlara itibar etmemelerini ve kendisinin hikayesine sahip çıkacaklarını belirtti.

Yilmaz Erdogan Ve Cemre Ebuzziya

Cemre Ebüzziya Kimdir?

İstanbul doğumlu olan Cemre Ebüzziya, Alev Ebüzziya'nın yeğeni ve Ümit Utku'nun torunu olarak bilinmektedir. Oyunculuk kariyerine "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki Helena karakteriyle adım atan Ebüzziya, daha sonra "Ben Onu Çok Sevdim" ve "Galip Derviş" gibi dizilerde rol aldı. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde "Kız Kardeşler" filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazanan Ebüzziya, sinema dünyasında da "Bulantı" adlı filmle başarılı bir çıkış yapmıştır.

Editör: Havva Andırır