İyi Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale'nin, Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evleneceği haberleri gündemi salladı. Özlale, evlilik kararını kamuoyuyla paylaşarak siyaset ve televizyon dünyasında büyük yankı uyandırdı.

SİYASET VE TELEVİZYON DÜNYASINDAN SÜRPRİZ EVLİLİK HABERİ

Yerel seçimlerin ardından gelen bu evlilik haberi, hem siyaset hem de televizyon dünyasında merak uyandırdı. Ümit Özlale'nin, İyi Parti'den istifa edip sonra tekrar partiye dönüş yapması ve evlilik kararı, yakın çevresi ve sevenleri arasında da şaşkınlıkla karşılandı.

Şahane Hayatım Firuze gerçek adı ne, kim oynuyor? Kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim? Şahane Hayatım Firuze gerçek adı ne, kim oynuyor? Kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim?

ÖZLALE'NİN GELECEK PLANLARI BELLİ OLDU

Ümit Özlale'nin CHP'ye geçeceği ve düğün öncesinde İstanbul'a taşınabileceği konuşuluyor. Bu evlilik haberi, Özlale'nin siyasi kariyerinde de yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlanıyor.

KAMUOYUNDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı çiftinin evlilik kararı, kamuoyunda da büyük ilgi gördü. Özellikle İzmir ve İstanbul'da siyaset ve medya alanında çalışanlar arasında bu haber büyük yankı uyandırdı.