SURVIVOR'DA YENİ KURAL: TAKIMLAR YENİDEN KARIŞACAK!

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da yeni kural ne? Takımlar yeniden karışacak mı?

Acun Ilıcalı, dün yayınlanan programda 3 eleme adayı dışında dördüncü eleme adayının haftanın en düşük performans gösterecek yarışmacısı olacağını belirtti. Ayrıca, takımlar artık her hafta karışacak. Bu durum, yarışmacılar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI:

Haberler: Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye  benzeri görülmemiş ceza - Magazin Haberleri - Milliyet

Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı! Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı!

İLK ELEME ADAYI: Yunus Emre
Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım ada konseyinde bir yarışmacıyı eleme potasına gönderdiler. Mavi takımın ada konseyinde Batuhan 3, Yunus Emre ise 4 oy aldı. Böylece ilk eleme adayı Yunus Emre oldu.
İKİNCİ ELEME ADAYI: Batuhan
Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı Batuhan oldu.
ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI: Sercan
Survivor'da haftanın üçüncü eleme adayı Kırmızı takımdan Sercan oldu.
SON ELEME ADAYI: Furkan
Mavi takım ada konseyinde potaya göndereceği ismi belirledi. Haftanın son eleme adayı Furkan oldu. Furkan ilk defa düelloya çıkacak.
Acun Ilıcalı'nın bu açıklamaları, Survivor hayranlarını heyecanlandırdı ve gelecek bölümlerin merakla beklenmesine neden oldu.