Survivor All Star, heyecan dolu bir finalle sona erdi ancak yarışma sonrası da gündemden düşmeyen olaylar yaşanmaya devam ediyor. Türk ve Yunan takımlarının bir arada yarıştığı bu sezonda, özellikle Nefise ve Fanis arasındaki ilişki gündeme bomba gibi düştü.

Survivor All Star'ın Finalinden Sonra Nefise ve Fanis Arasında Yaşanan Aşk Skandalı

Survivor All Star boyunca Nefise, Yunan takımında yer alan Fanis'e olan duygularını sık sık dile getirmişti. Bu durum yarışma boyunca izleyicilerin ve takipçilerin merak konusu oldu. Ancak Nefise'nin duyguları, yarışma sona erdikten sonra beklenmedik bir gelişmeyle sarsıldı.

Fanis'in Beklenmedik Aşk İtirafı

Yarışma bittikten sonra ortaya çıkan haberlere göre, Fanis'in Nefise ile olan ilişkisinin ardından başka bir yarışmacıyla samimi görüntülerinin ortaya çıkması büyük bir şok etkisi yarattı. Fanis'in, Nefise'ye hayatında kimse olmadığını söylemesine rağmen Xrysa Xatzigeorgiou ile yakın olduğu görüntüler sosyal medyada yayıldı.

Nefise2

Nefise'nin Tepkisi

Bu gelişmeler üzerine Nefise, sosyal medya hesaplarından sessiz bir tepki gösterdi. "Eyvallah" şeklinde yapılan bir paylaşımla durumu kabullenerek Fanis'e olan takibini bıraktı.

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Nefise1

Editör: Havva Andırır