Süper Kupa'da Dev Derbi: Galatasaray - Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen mücadelenin tarihi ve yeri henüz resmi olarak açıklanmadı.

Samsunspor-Başakşehir (18 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Samsunspor-Başakşehir (18 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

TFF'den Tarih Bekleniyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılacak resmi açıklama ile Süper Kupa finalinin tarihi ve yeri netlik kazanacak. Maçın, 2024-2025 sezonu başlamadan önce, Ağustos ayı içerisinde oynanması bekleniyor.

Süper Lig'in yeni sezonu Muhtemel Tarihler

Süper Lig'in yeni sezonu 9-12 Ağustos 2024 tarihlerinde başlayacak. Bu nedenle Süper Kupa finalinin Ağustos'un sonlarında veya Eylül ayının başında oynanması muhtemel.

Galatasaray ve Beşiktaş Hazır

Lig ve Kupa'yı müzelerine götüren Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Kupa'da da çekişmeli bir mücadeleye imza atmaya hazır. İki ezeli rakip, bu önemli kupayı kazanmak için ter dökecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız