FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları

Fenerbahçe'nin kongrede yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç önderliğinde transfer çalışmaları hız kazanıyor. Sarı Lacivertliler, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için harekete geçerek genç yeteneklere yöneliyor.

Fenerbahçe'den Transfer Atağı Oğuz Aydın ve Cihan Çanak Hedefte

Hollanda'nın güçlü kulüplerinden Ajax'ın da listesinde olan genç kanat oyuncusu Oğuz Aydın, Fenerbahçe'nin radarına girdi. Alanyaspor forması giyen 23 yaşındaki Aydın için Sarı Lacivertli ekip, 3 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Aydın, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla 38 maçta görev aldı, 13 gol atıp 8 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. 1.83 boyundaki genç oyuncu, sağ kanat pozisyonunun yanı sıra sol kanatta ve santrfor bölgesinde de görev yapabiliyor. Şu anki piyasa değeri 4.3 milyon Euro olan Aydın, gelecek vadeden bir yetenek olarak öne çıkıyor.

Oğuz Aydın1

Bunun yanı sıra, Fenerbahçe'nin gündeminde olan bir diğer isim ise Standart Liege'den 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Cihan Çanak. Türk futbolunun genç yeteneklerinden Çanak, dört büyüklerin de ilgisini çekiyor.

Editör: Havva Andırır