Kazımcan Karataş, 16 Ocak 2003 tarihinde İzmir'in Konak ilçesinde doğmuş bir Türk futbolcusudur. Şu anda Süper Lig takımlarından Galatasaray'da sol bek mevkisinde oynamaktadır. Karataş, futbol kariyerine Altay'ın altyapısında başlamış ve burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiştir. 2022 yılında Galatasaray'a transfer olan Karataş, bu kulüpteki ilk maçına 13 Ağustos 2022 tarihinde çıkmıştır. Boyu 1,82 metre olan futbolcunun kilosu hakkında kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, genç yaşına rağmen başarılı bir kariyere adım atmış ve büyük kulüplerin ilgisini çekmiştir.

Kazımcan Karataş'ın Kariyeri Nasıl Başladı?

Kazımcan Karataş, futbol kariyerine Altay altyapısında 6 yaşındayken başlamıştır. İlk profesyonel çıkışını Ocak 2020'de 1. Lig'de yapmış ve kısa süre sonra profesyonel sözleşme imzalamıştır. Altay'daki ilk Süper Lig maçına 6 Kasım 2021'de çıkmış, bu maçta takımı Antalyaspor'a karşı 1-0 mağlup olmuştur.

Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray'a Transferi Ne Zaman Gerçekleşti?

Kazımcan Karataş, 1 Temmuz 2022 tarihinde Galatasaray ile anlaşma sağlamış ve 2022-23 sezonu itibarıyla 5 yıllık bir sözleşmeye imza atmıştır. Transferi için Altay'a 1.150.000 Euro bonservis bedeli ödenmiştir. Galatasaray ile ilk resmi maçına ise 13 Ağustos 2022 tarihinde Giresunspor karşısında çıkmıştır.

Millî Takım Kariyeri Nasıldır?

Kazımcan Karataş, millî takım seviyesinde Türkiye'yi U17 ve U19 yaş gruplarında temsil etmiştir. Genç yaşta millî takımların çeşitli kademelerinde yer alarak ulusal düzeyde de yeteneğini göstermiştir.

Genel Bilgiler

Doğum Tarihi: 16 Ocak 2003
Yaş: 20
Doğum Yeri: İzmir
Oynadığı Takım: Galatasaray
Mevkisi: Sol Bek
Boyu: 1,82 metre
Forma Numarası: 88

Editör: Havva Andırır