RAFAEL CEMO ÇETİN KİMDİR?

Rafael Cemo Çetin kimdir? Rafael Cemo Çetin kaç yaşında ve nereli?

Almanya'nın Berlin şehrinde 11 Ağustos 1992'de doğan Rafael Cemo Çetin, yönetmen Sinan Çetin'in Rebekka Haas'ın oğludur. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile ilişki yaşayan Çetin'in çocukluğu Almanya'da geçti ve Orfeo Çetin ve Tess Sahara Çetin isminde iki kardeşi var. Eğitimini ABD'de tamamlayan Rafael Cemo Çetin, New York'ta liseyi bitirdikten sonra yönetmenlik eğitimi aldığı SVA School of Visual Art'a devam etti. Sinema eğitimini 4 yıl boyunca New York'ta devam ettirerek aynı zamanda oyunculuk dersleri aldı.

RAFAEL CEMO ÇETİN'İN OYUNCULUK KARİYERİ 

Rafael Cemo Çetin kimdir? Rafael Cemo Çetin kaç yaşında ve nereli?

Türkan Şoray’ın kızı bakın kim, kendisi gibi ünlü bir oyuncu çıktı, Can Yaman ile aynı dizide beraber… Türkan Şoray’ın kızı bakın kim, kendisi gibi ünlü bir oyuncu çıktı, Can Yaman ile aynı dizide beraber…

Oyunculuk kariyerine 2002 yılında başlayan Çetin, ilk olarak babası Sinan Çetin'in yönettiği 'Romantik' adlı filmde müzisyen Teoman'ın gençliğini canlandırdı. Daha sonra, 2012'de yine babası Sinan Çetin'in yönettiği 'Çanakkale Çocukları' filminde rol aldı. 2019'da ise 'New York in New York' filminde yapımcılığını üstlendi ve aynı zamanda Dylan karakterini canlandırdı.