2024 Paris Olimpiyatları'nda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Bu önemli karşılaşma, 1 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak. Maç, Türkiye saati ile 10:00'da başlayacak.

Türkiye - İzlanda maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Türkiye - İzlanda maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Türkiye - İzlanda maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Türkiye - İzlanda maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı, TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maç, şifresiz olarak izlenebilecek. Olimpiyat oyunları boyunca voleybol severler, bu önemli müsabakayı TRT Spor ekranlarından takip edebilecekler.

Türkiye'nin Olimpiyat Performansı

Türk voleybolunun gururu Filenin Sultanları, Paris Olimpiyatları’na müthiş bir başlangıç yaptı. İlk grup maçında Hollanda karşısında setlerde 2-0 geriden gelerek 3-2 galip gelmeyi başardılar. Maçta Melissa Vargas ve Hande Baladın'ın etkili performansları dikkat çekti.

Grup Aşamasının Diğer Maçları

Türkiye’nin gruptaki diğer karşılaşması ise İtalya ile olacak. Türkiye-İtalya maçı, 4 Ağustos 2024 Pazar günü saat 10:00’da oynanacak. Bu maç da TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Çeyrek Finale Yükselme Şansı

2024 Paris Olimpiyatları’nda C Grubu’nda mücadele eden Türkiye, gruptaki ilk iki sırayı hedefliyor. Ayrıca en iyi iki grup üçüncüsü de çeyrek finale yükselecek. Türkiye'nin çeyrek finale yükselme şansı, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya maçlarındaki performansa bağlı olacak.

Editör: Havva Andırır