Osmaniyeli Bürokrat ve Akademisyenler Platformu (OBADER) tarafından, 113. Dönem Kaymakam Adaylığını kazanan Osmaniyeli adaylar onuruna Ankara Hakimevi’nde bir yemek düzenlendi. Osmaniyeli bürokratlar ve akademisyenlerin katıldığı programda, aday kaymakamlara başarı dileklerinde bulunuldu.

Programa Kimler Katıldı?

Sağlık Bakanlığı Başmüfettişi Ömer Yürekli’nin moderatörlüğünü üstlendiği programa, birçok önemli isim katılım sağladı. Kaymakam adaylarının yanı sıra Merkez Valileri Zeki Şanal, Abdulkadir Sarı ve Hüseyin Önal gibi isimler yer aldı. Ayrıca Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, Osmaniye’nin ileri gelen büyüklerinden Danıştay Başkanvekili Mahmut Vural, Yargıtay emekli Birinci Başkanvekili Mehmet Kürtül de buluşmaya katılan önemli isimler arasındaydı.

Ücretli Usta Öğreticilerin Ekonomik ve Sosyal Haklarındaki Sorunlar Giderek Derinleşiyor: Osmaniye Meslek Eğitimciler Derneği Başkanı Elif Ünal’dan Çözüm Önerileri Ücretli Usta Öğreticilerin Ekonomik ve Sosyal Haklarındaki Sorunlar Giderek Derinleşiyor: Osmaniye Meslek Eğitimciler Derneği Başkanı Elif Ünal’dan Çözüm Önerileri

Akademisyenler ve Bürokratlar da Oradaydı

Akademik camianın temsilcileri de bu anlamlı buluşmada hazır bulundu. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neslihan Karataş Durmuş, Danıştay Üyesi Tekin Yalım ve Yargıtay Üyesi Bülent Savtok da programa katılan önemli isimler arasındaydı. OBADER Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katıldığı programda, Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu ev sahipliği yaptı.

OBADER’in Açıklaması

OBADER tarafından yapılan açıklamada, programa ev sahipliği yapan Ahmet Eroğlu’na teşekkür edilerek, Osmaniye’nin yetiştirdiği kaymakam adaylarına mesleki hayatlarında başarı dilekleri iletildi. Açıklamada, “Birbirinden kıymetli hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı buluşmada, Osmaniyemizin genç kaymakam adaylarına mesleki kariyerlerinde üstün başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Genç Kaymakam Adaylarına Başarı Dilekleri

Toplantıya katılan tüm bürokratlar ve akademisyenler, Osmaniyeli kaymakam adaylarına tebriklerini sunarak, mesleki yolculuklarında başarılar diledi.

Editör: Murat Serdar Yıldız