Osmaniye Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle bu yaz 3-18 yaş arası çocuklar ve gençler için ücretsiz yaz spor okulları düzenlenecek. 27 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında iki ay boyunca devam edecek olan yaz spor okullarında 24 farklı branşta eğitim verilecek.

Osmaniye Yaz Spor Okulları Hangi Branşlarda Eğitim Verilecek?

Yaz spor okullarında futbol, basketbol, engelli basketbol, voleybol, tenis, yüzme, masa tenisi, güreş, boks, judo, okçuluk, engelli okçuluk, halk oyunları, hentbol, atletizm, jimnastik, bisiklet, hokey, eskrim, ragbi, softbol, tekvando, satranç ve kickboks gibi branşlarda eğitimler verilecek.

Osmaniye Yaz Spor Okulları Kayıtları Ne Zaman Başlıyor?

Yaz spor okulları için kayıtlar 10 Haziran 2024 tarihinde başlamış olup, 24 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek.

Osmaniye Yaz Spor Okulları İçin Nereye Kayıt Olunmalı?

Osmaniye Belediyesi'nin Tosyalı Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu, Merkez Spor Salonu, Osmaniye Belediyesi ve Gençlik Merkezleri'nde bulunan başvuru masalarına müracaat ederek kayıt olabilirsiniz.

Yazsporlarıçenettttt

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet Neler Dedi?

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, "Yaz mevsimi geldi, gençlerimiz sınavlarına girdi ve inşallah çocuklarımız karnelerini alacaklar. Bizlerde yaz spor okulları için son hazırlıklarımızı yaptık. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle işbirliği içerisinde gençlerimize ve çocuklarımıza, futboldan tenise, voleyboldan yüzmeye varıncaya kadar çok çeşitli spor imkanlarını hazırladık." dedi.

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde Okul Servisi ile Otomobil Çarpıştı: 8 Öğrenci Yaralandı Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde Okul Servisi ile Otomobil Çarpıştı: 8 Öğrenci Yaralandı

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi Neler Dedi?

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi ise, "Sadece yaz ayları için değil, yılın bütünüyle başladığımız ve bütünüyle devam etmiş olduğumuz spor kurslarımız var. GSB Spor Okulları adı altında yazın iki aylık dönemler içerisinde çocuklarımıza spor yaptıracağız. Spor tesislerimizde çocuklarımızla birlikte en güzel bir şekilde yaz aylarını değerlendireceğiz. Bu anlamda sayın belediye başkanımızın bizlere vermiş olduğu desteklerden ötürü kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Osmaniye Yaz Spor Okulları Detaylı Bilgiler

Yaş Sınırı: 3-18 yaş
Tarih: 27 Haziran - 31 Ağustos 2024
Ücret: Ücretsiz
Kayıt Yeri: Tosyalı Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu, Merkez Spor Salonu, Osmaniye Belediyesi ve Gençlik Merkezleri
Son Tarih: 24 Haziran 2024

Editör: Murat Serdar Yıldız