Ünlü sunucu Nur Tuğba Namlı, sosyal medya hesabından ailesiyle birlikte çekirdek aile fotoğrafını paylaştı. Namlı, 9 yıllık eşi Mustafa Namlı ve çocuklarıyla verdiği pozla takipçilerinin beğenisini topladı. Neler Oluyor Hayatta adlı magazin programını Hakan Ural ile birlikte sunan Namlı, hamileliğinin son günlerine yaklaşması sebebiyle ekranlara ara vermişti.

Nur Tuğba Namlı21218

Nur Tuğba Namlı'nın Eşi Kim?

Nur Tuğba Namlı’nın eşi Mustafa Namlı, medya dünyasının dışında kalan ancak ünlü sunucunun hayatında önemli bir yere sahip bir isim. Çift, 7 yıl önce nikah masasına oturdu ve bu birlikteliklerinden üç çocuk sahibi oldular. Sosyal medyayı aktif kullanan Namlı, ailesiyle ilgili anılarını ve fotoğraflarını zaman zaman paylaşıyor, bu paylaşımlar da takipçileri arasında büyük ilgi görüyor.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Nur Tuğba Namlı2121888

Nur Tuğba Namlı Hamileliğinin Son Günlerinde Ekranlara Ara Verdi

Nur Tuğba Namlı, 37 haftalık hamile olması sebebiyle Neler Oluyor Hayatta programına ara verdi. Hamilelik sürecinde sosyal medyada karnı burnunda ilk fotoğrafını paylaşan Namlı, bebeğinin cinsiyetini ve adını da duyurdu. Namlı, "Beş kişilik aile olmaya artık son haftalar. Bekliyoruz AREN NAMLI" ifadeleriyle takipçilerine duygu dolu anlar yaşattı. Bu paylaşımla birlikte, programına neden ara verdiği de açıklık kazanmış oldu.

Editör: Murat Serdar Yıldız