Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan “Neler Oluyor Hayatta” programının yeni sunucusu Ferda Yıldırım, televizyon dünyasında köklü bir geçmişe sahip. Peki, Ferda Yıldırım kimdir, kaç yaşındadır ve hangi programları sunmuştur? İşte detaylar:

Ferda Yıldırım Kimdir?

Ferda Yıldırım, 28 Nisan 1977 tarihinde Ankara'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra, Ankara İletişim Fakültesi'nde Spikerlik ve Metin Yazarlığı Sertifikası almıştır. Kariyerine radyoculukla başlamış, Radyo Foreks, Radyo D ve Hür FM gibi çeşitli radyo kanallarında görev almıştır.

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

1333802

Televizyon Kariyeri ve Başarıları

1999 yılında televizyonculuğa Kanal D ile adım atan Yıldırım, burada ana haber bülteninin sunuculuğunu yapmıştır. Bu dönemde Habertürk ve Cine5 kanallarında da benzer pozisyonlarda görev almıştır. Beyaz TV'de ise 10 yıl süresince ana haber sunuculuğu yaparak, medya dünyasında önemli bir yer edinmiştir. Beyaz TV'de sunduğu “Her Açıdan” isimli program, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde “Yılın Güncel Programı Medya Oskarı” ödülüne layık görülmüştür.

2021 yılının Ağustos ayında Beyaz TV'den ayrılan Ferda Yıldırım, “Neler Oluyor Hayatta” programına transfer olmuş ve Hakan Ural ile birlikte programın sunuculuğunu üstlenmiştir.

Kişisel Hayatı

Ferda Yıldırım, 2018 yılında iş insanı Mehmet Yılmazoğlu ile evlenmiştir. Kişisel hayatında da dikkat çeken Yıldırım, medya kariyerinde elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeyi sürdürmektedir.

Editör: Mehmet Çetil