Ünlü şarkıcı Merve Özbey, dün akşam Aqua Florya AVM Amfi Sahnesi'nde etkileyici bir performansa imza attı. Konser esnasında, Özbey’in 3,5 yaşındaki kızı Elif Özüm de sahnede annesine eşlik etti. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Özbey, "18 yaş altıyla az buluşabiliyoruz. O yüzden Elif’i getirdim, o da izleyecek" açıklamasında bulunarak, kızıyla geçirdiği bu özel anı vurguladı.

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Özel Hayatında Pijama Rahatlığı

Konser öncesi basın toplantısında, kişisel yaşamına dair de bilgiler veren Merve Özbey, özel hayatında giyimine dikkat etmediğini ifade etti. "Özel hayatınızda giyiminize dikkat ediyor musunuz?" sorusuna Özbey, "Hiç dikkat edemiyorum. Zaten özel hayatım pek olmuyor. İstanbul'da evden çıkmadığım için pijamayla dolaşıyorum" yanıtını verdi. Bu açıklaması, şarkıcının gündelik yaşamında rahatlığa verdiği önemi gözler önüne serdi.

Merve Özbey'in Ailevi Mutluluğu ve Performansı

Merve Özbey, 2020 yılında Kenan Koçak ile evlenmiş ve Şubat 2021’de kızı Elif Özüm’ün doğumuyla anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Eylül 2022’de ise çiftin ikinci çocukları Emir dünyaya geldi. Özbey’in sahne performansı ve ailevi yaşamı, magazin dünyasında ilgiyle takip ediliyor.

Editör: Mehmet Çetil