ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

Mersin'in Yenişehir ilçesinde bugün yaşanan feci bir kaza, hem insanların hem de hayvanların zarar görmesine neden oldu. Kontrolden çıkan bir otomobil, Nevit Kodallı Caddesi'nde seyir halindeyken birdenbire yol kenarındaki kurbanlık hayvan pazarına girdi. Otomobilin bu ani manevrası sonucunda 1'i ağır olmak üzere 8 kişi yaralanırken, 20 küçükbaş hayvan da telef oldu.

Mersin Yenişehir'de Otomobil Kazası

Kaza anında çevrede bulunan vatandaşların hızla müdahale etmesiyle sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı ve tedavileri başlatıldı. Kazada hayatını kaybeden küçükbaş hayvanların ise pazar alanından çıkarılması için çalışmalar sürdü.

Mersin KurbanOlay sonrasında 33 AIR 310 plakalı otomobilin sürücüsü gözaltına alındı. Polis ekipleri, kazanın detaylarını araştırmak ve soruşturmayı derinleştirmek üzere çalışmalarına devam ediyor. Kazaya neden olan sürücünün kimliği ve olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mwrsin Kurban1

Mersin Yenişehir'deki bu trajik kaza, hem can kayıplarına hem de maddi hasara yol açtı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili olarak hastane yetkilileri tarafından yapılan açıklamalar bekleniyor. Kamuoyu, kaza sonrası güvenlik tedbirlerinin artırılması ve benzer olayların önlenmesi konusunda yetkililerden adımlar bekliyor. Kazanın detayları ve sonuçlarıyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Editör: Havva Andırır