Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

MasterChef yarışmasında bu akşam yaşanan feci kaza tüm dikkatleri üzerine çekti. Mavi Takım ile Kırmızı Takım arasındaki kıran kırana mücadelede, bireysel dokunulmazlık oyununda meydana gelen kaza, geceye damgasını vurdu.

Mavi Takım Dokunulmazlığı Kazandı mı?

Bu akşamki dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Mavi Takım, kıyasıya mücadele ettiği oyunda en başarılı muhlamaları hazırlayarak dokunulmazlığı kazandı. Şeflerin beğenisini kazanan tabaklar Mavi Takım’dan çıktı. Kırmızı Takım ise bireysel dokunulmazlık için yarışmak zorunda kaldı.

66Bd19A170687E0899Cba99B

Bireysel Dokunulmazlıkta Korkunç Kaza

Bireysel dokunulmazlık oyunu sırasında, yarışmacılardan yaratıcı yemekler hazırlamaları istendi. Yarışmacıların Edamame ile yaptıkları yaratıcı yemeklerde öne çıkmaya çalışan Alper, talihsiz bir kaza geçirdi. Elini blendera kaptıran Alper’in parmakları ciddi şekilde yaralandı. Hemen müdahale edilen Alper’in eli sarıldıktan sonra, yaralı halde tabağını hazırlamaya devam etti. Yarışmanın bu bölümünde yaşanan bu olay, izleyicilerde büyük bir şok etkisi yarattı.

66Bd19B070687E0899Cba99E

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Bireysel dokunulmazlık oyununda en beğenilen tabağı hazırlayan Ezgi oldu. Ezgi, bu başarısıyla dokunulmazlığı kazandı ve eleme potasına gidecek isimlerden birini belirleme yetkisini de elde etti.

66Bd1A9B70687E0899Cba9A4

3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Ezgi, dokunulmazlığı kazandıktan sonra, 3. eleme adayı olarak Deniz’i belirledi. Ezgi, Deniz’in takım dinamiği ile uyumsuz olduğunu belirterek bu kararı aldığını açıkladı. Yapılan oylama sonucunda ise 4. eleme adayı olarak Emre seçildi. Emre, 8 oy alarak eleme potasında yer alacak. Bu sonuçlarla birlikte, Kerem, Kaan, Deniz ve Emre MasterChef’te kalmak için mücadele verecek.

66Bd1B6A70687E0899Cba9A7

Editör: Havva Andırır