MasterChef Türkiye'de İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de yeni sezonun ilk takım oyunu heyecanı yaşandı. Kaptanlık oyunu sonrasında haftanın takımları belirlendi. Mavi takımın kaptanı Emre, kırmızı takımın kaptanı olarak Ayşe'yi seçti. İlk konsept ise Ege mezeleri oldu. Peki, iki takımdan hangisi daha başarılı oldu?

Kırmızıtakım212121

MasterChef Türkiye'de İlk Takım Oyununu Kim Kazandı?

5 Ağustos 2024 Pazartesi günü gerçekleşen kaptanlık oyununda en güzel menemeni yapan isim Mavi takım kaptanı olarak seçildi. Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef'in jüri üyeliğinde gerçekleşen yarışmada ilk kaptan Emre oldu ve Kırmızı takım kaptanını seçme hakkını kazandı. Emre, Kırmızı takım kaptanı olarak Ayşe'yi seçti. Takımlar oluşturulduktan sonra ilk takım oyunu için kıyasıya mücadele başladı.

İlk Haftanın Takımları Kimlerden Oluşuyor?

Mavi takım ve Kırmızı takım, haftanın belirlenen konsepti doğrultusunda Ege mezeleri yapmak için yarıştı. Mavi takımda Emre, Murat Can, Semih, Nigar, Beril, Onur, Kerem, Ezgi, Kaan ve Beyza yer aldı. Kırmızı takımda ise Ayşe, Serhat, Çağlar, Ümmühan, Eda, Nevzat, Alper, Zeynep, Hakan ve Deniz bulunuyor. İki takım da en iyi Ege mezelerini yapmak için mutfakta tüm hünerlerini sergiledi.

Ege Mezeleri İçin Yarış

İlk takım oyununda Mavi ve Kırmızı takım, dokuz çeşit Ege mezesi hazırlamak için yarıştı. Yarışmacılar, Fava, Patlıcan Çığırtma, Nuraniye, Sinkonta, Kabak Çiçeği Dolması, Girit Kabağı Tava, Ot Mücveri, Midyeli İç Pilavı ve Ahtapot Salatası gibi lezzetleri en iyi şekilde yapmak için çaba sarf etti. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda kazanan takım Mavi takım oldu. Böylece Emre'nin kaptanlığındaki Mavi takım, haftanın ilk takım oyununda galibiyeti elde etti.

Masterchefmeze21

MasterChef Türkiye'de İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

İlk takım oyununu kaybeden Kırmızı takım, eleme adayı belirlemek için bir araya geldi. Şefler, Kırmızı takımın performansını değerlendirerek ilk eleme adayını belirledi. MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda ilk eleme adayı olarak belirlenen isim, Kırmızı takımdan bir yarışmacı oldu. Kırmızı takım kaptanı Ayşe ve takımı, önümüzdeki oyunlarda daha başarılı olmak için stratejilerini gözden geçirecek.

2024 Yılının Son Kandili Olan Mevlid Kandili Hangi Gün? Eylül Ayındaki Kandil Gecesi Ne Zaman ve Hangi Tarihte? 2024 Yılının Son Kandili Olan Mevlid Kandili Hangi Gün? Eylül Ayındaki Kandil Gecesi Ne Zaman ve Hangi Tarihte?

Mavitakım

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'TE İLK TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de ilk takım oyununu Mavi takım kazandı. Kırmızı takım dokunulmazlık oyunu için yarışacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız