A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Galler deplasmanında elde ettiği 1-1’lik sonuçla grubun ilk maçını tamamlayan Millilerimiz, İzlanda karşısında ilk galibiyetini elde etmeyi hedefliyor. Bu önemli maçın tarihi, saati ve yayın bilgileri futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Türkiye - İzlanda maçı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Maç, İzmir'de bulunan Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgji'nin yöneteceği bu kritik karşılaşma, Türkiye için büyük önem taşıyor.

Türkiye - İzlanda Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

A Milli Takımımızın İzlanda ile oynayacağı maç, TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı TV8 üzerinden canlı olarak takip edebilecekler. Şifresiz yayın, futbolseverlerin maçı geniş bir izleyici kitlesiyle izlemelerine olanak tanıyacak.

Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Türkiye İzlanda Maçı 3

Barış Alper Yılmaz ve Merih Demiral'ın Durumu Nedir?

Galler karşılaşmasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, İzlanda maçında forma giyemeyecek. Yılmaz'ın yokluğunda, takımın nasıl bir kadro tercih edeceği merak ediliyor. Ayrıca, EURO 2024’te oynanan Avusturya karşılaşmasındaki bozkurt hareketi nedeniyle 2 maç ceza alan Merih Demiral, cezasının bitmesiyle birlikte bu maçta sahada olacak. Demiral, son olarak Türkiye'nin EURO 2024'te Hollanda ve UEFA Uluslar Ligi’nde Galler ile oynadığı karşılaşmalarda takımdaki yerini alamamıştı.

Editör: Mehmet Çetil