26 Ekim 2024 tarihinde MasterChef Türkiye’nin son bölümünde eleme potasına girecek olan isimler netleşti. Hafta boyunca kıyasıya mücadele eden mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, bu akşam final sınavını vermek üzere tezgah başına geçti. Şeflerin titiz değerlendirmeleri sonucunda haftanın 7. eleme adayı belirlendi.

7. Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye’de haftanın son eleme oyununda yarışmacılardan katmer tatlısı yapmaları istendi. Bu kritik oyunda, en başarısız tabağı ortaya koyan isim ise eleme potasına girmeye hak kazandı. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda bu hafta 7. eleme adayı Hakan olarak belirlendi. Hakan, yaptığı katmer tatlısı ile şeflerin beklentilerini karşılayamadı ve eleme adayı olma talihsizliğini yaşadı.

Marsilya - PSG yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Marsilya - PSG maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Marsilya - PSG yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Marsilya - PSG maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

MasterChef Haftanın Eleme Adayları Kimler?

Bu hafta MasterChef Türkiye’deki eleme adayları şu şekilde sıralandı:

  • Alper
  • Erim
  • Kerem
  • Semih
  • Nigar
  • Ezgi
  • Hakan

Yarışmacılar, bu isimlerin arasından biriyle veda etmek zorunda kalacaklar. Eleme potasındaki bu mücadele, izleyiciler ve yarışmacılar için büyük bir heyecan kaynağı oldu.

671D27C330363706Df95F3Cb

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Bu akşamki bölümde ayrıca ödül oyunu da gerçekleştirildi. Yarışmacılar, ödül kazanmak için palamuttan oluşan başlangıç, ara sıcak, dolma, buğulama ve tava tarifleriyle yeteneklerini sergilediler. İkinci etapta ise şefler, yarışmacılardan Elmalı Strudel yapmalarını istedi. Ancak Somer Şef, "Yaptığınız Strudel'lerin hiçbirisi ödül kazanmaya layık görülmedi." diyerek şeflerin ortak kararını açıkladı. Bu durum, yarışmacılar arasında hayal kırıklığına neden oldu.

Editör: Mehmet Çetil