MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Bu bölümde, yarışmacıların performansları ve eleme adaylarıyla ilgili gelişmeler ekranlara geldi. İşte detaylar...

Beril Takımının Performansını Nasıl Değerlendirdi?

Beril, takımının bir önceki yarışmadaki başarısız performansını kabul etti. "Gerçekten skor anlamında kötü bir mağlubiyet aldık. Organize olamadığımız konular oldu, hak veriyorum o konuda. Takım arkadaşlarıyla konuşup toplantı yaptığımızda dünü bir yere bırakıp, bugüne çok odaklı bir şekilde geldik" dedi. Bu açıklama, takımın gelecekteki performansı için motivasyon kaynağı olabilir.

Onur Nigar'ı Neden Eleme Potasına Gönderdi?

Dokunulmazlık kazanan Onur, Nigar'ı eleme potasına göndermesi hakkında üzgün olduğunu ifade etti. Onur, "İçeride kendi kendime düşünürken Nigar ablayı potaya gönderdiğim için çok üzüldüm. Arkada kendisiyle de konuştuk ama karşı tarafa baktığımda Zübeyde abla bütün hamur işlerini kendi üzerine almış. Bütün aldığı hamur işleriyle takıma baya katkı sağlayıp, puan kazandırmış. Nigar abla sadece ekmek alınca diğer ürünü de geçmeyince o aklıma geldi" şeklinde konuştu. Nigar ise kendini savunarak, "Onu bana vermediler. Söyleselerdi o an Nigar abla bize lavaşı açar mısın diye açardım. Zaten hamurları tutmuştum, elimde hamurlarım vardı" dedi.

Beyza Eleme Adaylığı Konusunda Ne Yorum Yaptı?

İkinci eleme adayı Beyza, potaya gitme konusunda şunları söyledi: "Bu kadar farkla potaya gitmeyi düşünmüyordum. Çünkü 5 tabak vardı. Bir de ben tek başımaydım. Bir tabağı 3 kişi yapanlar oldu ama ben bir şey fark ettim yarışmanın başından beri; son tabak hep akılda kalıyor. Hep son tabak bana gelince ve geçmeyince direk yazılıyorum."

66Cf9842B8459937E3Effe0D

Genelkurmay Eski Başkanı Hilmi Özkök kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı? Genelkurmay Eski Başkanı Hilmi Özkök kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı?

Şefler Hangi Yarışmacıları Beğendi?

Bu bölümde, şefler tarafından yapılan düellolarda yarışmacılar kuru fasulye ve pilav hazırladılar. Yarışmaların sonuçları şu şekilde:

  • Zeynep - Çağlar: Zeynep kazandı
  • Beril - Hakan: Hakan kazandı
  • Şirin - Eda: Şirin kazandı
  • Ezgi - Kaan: Ezgi kazandı
  • Ayşe - Beyza: Beyza kazandı
  • Kerem - Onur: Kerem kazandı
  • Zübeyde - Nigar: Zübeyde kazandı
  • Semih - Muratcan: Semih kazandı
  • Emre - Nevzat: Emre kazandı
  • Akın - Alper: Alper kazandı

Mavi Takım, 6-4'lük bir skorla düelloyu kazandı. Şefler, Zübeyde'nin yaptığı kuru fasulye ve pilavın gecenin en iyisi olduğunu belirtti.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Kırmızı Takım'da bireysel dokunulmazlığı kazanan Onur, 3. eleme adayı olarak Çağlar'ın adını verdi. Oylama sonucunda Akın ile Muratcan 7 oy aldı. Bu durumda, takım kaptanı Beril 4. eleme adayını belirlemek zorunda kaldı ve Akın'ın adını söyledi. Bu gelişmeler, MasterChef Türkiye'deki eleme heyecanını artırdı.

Editör: Mehmet Çetil