MasterChef Türkiye 2024'ün heyecan dolu bölümleri devam ederken, 3 Eylül 2024 akşamı ekrana gelen bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi. Yarışmacılar, bu hafta dokunulmazlık için kıyasıya mücadele ederken, kazanan takım ve eleme adayları da netleşti. İşte detaylar...

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Bu hafta MasterChef'te yapılan ilk dokunulmazlık oyunu, kazandibi yapma üzerineydi. Yapılan düellolar sonucunda, Mavi Takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım ise dokunulmazlık kazanamadığı için bireysel dokunulmazlık için yeniden yarışmak zorunda kaldı. Mavi Takım’ın kazandığı bu başarı, takımın haftaki avantajını garanti altına aldı.

Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor? Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor?

66D7696C37446C241540983B

Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Mavi Takım’ın kaptanı, ilk etapta en iyi tabağı yapan isim olarak belirlendi. Kaan, 3 evet oyuyla bu haftanın Mavi Takım kaptanı oldu. Kaan, kaptanlığını aldığı için mutlu olduğunu belirterek, "İlk defa Mavi Takım kaptanlığını aldım, güzel bir duygu, mutluyum" dedi.

Mavi Takım Kaptanı

Kırmızı Takım Kaptanı Kim Seçildi?

Kırmızı Takım’ın kaptanı olarak Ezgi seçildi. Bu seçim, MasterChef tarihinde bir ilki oluşturdu; çünkü Mavi Takım’ın tüm üyeleri erkeklerden, Kırmızı Takım’ın üyeleri ise kadınlardan oluştu. Böylelikle bu hafta, kadın ve erkek yarışmacıların ayrı ayrı yarıştığı bir tablo ortaya çıktı. Yarışmacılar, bu durumu önceden düşünerek ve takımlarını oluşturarak eşitlik ilkesini sağladıklarını belirttiler. Şefler de, bu yılın genelinde kadın ve erkek eşitliğine daha fazla önem verildiğini ifade etti.

Kırmızı Takım

MasterChef’te Eleme Adayları Kimler Oldu?

Haftanın eleme adayları, dokunulmazlık oyununun sonuçları ve bireysel performanslara göre belirlendi. Kırmızı Takım’ın kaybetmesi nedeniyle, Kırmızı Takım üyeleri bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele edeceklerdi. Eleme adaylarının kimler olduğu, bu mücadelenin ardından netleşecektir.

Geçen Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Geçtiğimiz hafta yapılan dokunulmazlık oyunu sonrası, en düşük performansı gösteren yarışmacı Çağlar oldu ve MasterChef'e veda eden isim olarak belirlendi.

Çağlar

Editör: Havva Andırır