Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Manisa Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi teknik direktörlük koltuğuna Çağdaş Çavuş'u getirdi. Geçen sezon Kepez Belediyespor'da başarılı bir performans sergileyen ve Antalya ekibiyle 3. Lig şampiyonluğu yaşayan Çavuş, Manisa FK'ya transfer olmanın mutluluğunu dile getirdi.

Hedef Süper Lig: Çavuş'tan İlk Açıklamalar

41 yaşındaki teknik adam, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Manisa Futbol Kulübü ailesine katıldığım için mutluyum. Kariyerim ve hedeflerim doğrultusunda doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Sezon sonunda kulübümüzü hak ettiği noktaya taşıyacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Mevlüt Aktan'dan Destek Mesajı

Başkan Mevlüt Aktan da imza töreninde yaptığı açıklamada, "Manisa şehrinin Süper Lig özlemini sonlandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çağdaş hocamızın geçen sezon elde ettiği başarıyı Manisa Futbol Kulübümüzde de sürdüreceğine inanıyorum. Kendisine olan güvenimiz tam" ifadelerini kullandı.

Editör: Zeliha YAKUT