Mahmut Tuncer, estetik operasyon sonrası Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu ve Ivana Sert'in paylaştığı filtreli fotoğrafına benzettiği gençleşme sürecini aktardı. Türkücü, yüzündeki kırışıklıklardan rahatsız olarak estetik doktoruna başvurdu. Yapılan tüm yüz gençleştirme işlemi sonrasında 10 yaş gençleştiğini ifade etti. Tuncer, operasyonun detaylarını ve estetik müdahalenin kendisinde yarattığı değişiklikleri anlattı.

Mahmut Tuncer Estetikli Hali

ERKEKLER DE ESTETİK OLMALI 

"Ağrısız ve ameliyatsız bir yöntem tercih ettim" diyen Tuncer, estetik operasyonla ilgili toplumun genel yaklaşımına da değindi. Estetik operasyonların sadece kadınlara yönelik olması gerektiği algısını sorguladı ve erkeklerin de kendilerini iyi hissetmek adına bu tür uygulamalara başvurabileceğini savundu.

20 Mayıs 2024 Tv yayın akışı (Kanal D, TRT1, Now, Show Tv, Tv8) 20 Mayıs 2024 Tv yayın akışı (Kanal D, TRT1, Now, Show Tv, Tv8)

Mahmut Tuncer, yapılan işlemlerin sonucunda kendisine yapılan benzetmeleri ve operasyonun etkilerini paylaştı. Ayrıca, estetik operasyonun sadece fiziksel görünümü değil, kişinin içsel rahatlamasını da sağladığını belirtti.