SON DAKİKA...Narin'i kim katletti, katili kim? Narin neden öldürüldü? Narin Güran nerede, hangi halde bulundu, otopsi sonucunda ne çıktı? SON DAKİKA...Narin'i kim katletti, katili kim? Narin neden öldürüldü? Narin Güran nerede, hangi halde bulundu, otopsi sonucunda ne çıktı?

Kabine Toplantısı'nda alınan karara göre, 2024 yılı Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak belirlendi. Kurban Bayramı'nın ilk günü 16 Haziran tarihinde idrak edilecek. Bu kapsamda, 15 Haziran Cumartesi günü saat 00.00’dan 24 Haziran Pazartesi günü saat 07.00’a kadar yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları ücretsiz olacak.

HANGİ KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü

Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı'nda da Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olduğunu duyurmuştu. Benzer uygulamanın Kurban Bayramı'nda da devam edeceği bekleniyor.

ÜCRETSİZ KULLANIM SÜRESİ

Bayramda ücretsiz olacak köprü ve otoyolların kullanım süresi şu şekildedir:

Başlangıç: 15 Haziran Cumartesi günü saat 00.00

Bitiş: 24 Haziran Pazartesi günü saat 07.00

YAP-İŞLET-DEVRET PROJELERİ HARİÇ

Yap-işlet-devret modeli ile işletilen köprü ve otoyollar bu ücretsiz uygulamanın dışında kalmaktadır. Bu nedenle, Osmangazi Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi yap-işlet-devret projeleri ücretli olmaya devam edecektir.

Editör: Zeliha YAKUT