ÖSYM'nin beklenen duyurusu sonunda geldi ve KPSS ortaöğretim (lise) başvuruları başladı. Adaylar, sınav takvimini ve başvuru süreçlerini öğrenmek için heyecanla beklemişlerdi. İşte, KPSS ortaöğretim başvuru detayları ve tarihleri:

Başvuru Süresi Ne Zaman Bitecek?

MEB 2025 Yılında Öğrencileri Bekleyen 15 Tatil (Yarıyıl Tatili) Tarihleri: Tatil Ne Zaman Başlayacak ve Sona Erecek? MEB 2025 Yılında Öğrencileri Bekleyen 15 Tatil (Yarıyıl Tatili) Tarihleri: Tatil Ne Zaman Başlayacak ve Sona Erecek?

KPSS ortaöğretim başvuru süreci 18 Temmuz 2024 tarihinde başladı ve 30 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek. Bu süre içinde adaylar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Başvuru Ücreti Ne Kadar?

ÖSYM tarafından belirlenen KPSS ortaöğretim başvuru ücreti 350 TL olarak açıklandı. Adaylar başvurularını yaparken bu ücreti ÖSYM'nin belirttiği banka hesaplarına yatırmaları gerekiyor.

Snv

Sınav Tarihi Belli Oldu mu?

KPSS ortaöğretim (lise) sınavı, 15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar bu tarihi takvimlerine işaretleyerek hazırlıklarını bu doğrultuda yapacaklar.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Sınavın ardından adaylar, KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarını merakla bekliyor olacaklar. ÖSYM'nin duyurusuna göre, sınav sonuçları 4 Ekim 2024 tarihinde açıklanacak.

Editör: Havva Andırır