Popüler dizi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan dizi, yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi görüyor. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte izleyiciler, dizinin heyecan dolu anlarının nasıl devam edeceğini merakla bekliyor.

Şahane Hayatım NEDEN yok, final mi yaptı, son bölümü ne zaman? Şahane Hayatım ne zaman bitti? Şahane Hayatım NEDEN yok, final mi yaptı, son bölümü ne zaman? Şahane Hayatım ne zaman bitti?

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN KONUSU VE OYUNCULARI

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım'ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Ancak Doğa'nın evliliği, kızının muhafazakar bir aileyle evlenmesiyle hayatında beklenmedik değişikliklere neden olur.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır:

Barış Kılıç
Evrim Alasya
Ahmet Mümtaz Taylan
Sıla Türkoğlu
Sibel Taşçıoğlu
Doğukan Güngör
Müjde Uzman
Yiğit Kirazcı
Aliye Uzunatağan
Feyza Civelek
Ceren Yalazoğlu Karakoç
Emrah Altıntoprak
Feray Darıcı
Selin Türkmen
Özlem Çakar
Rahimcan Kapkap
Serkan Tınmaz
Kızılcık Şerbeti'nin heyecan dolu yeni bölümü, izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Yapılan açıklamaya göre dizinin yeni bölümü, [TARİH] tarihinde Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

KIZILCIK ŞERBETİ 60. BÖLÜM FRAGMAN (LİNK)