TRT 1'de yayınlanan "Kara Ağaç Destanı" dizisi, Anadolu'nun kadim topraklarında geçen bir serüveni konu alıyor. İşte dizi hakkında merak edilenler ve çekim yerleri...

"KARA AĞAÇ DESTANI" DİZİSİ KONUSU

"Kara Ağaç Destanı", 1950 ve 1970'li yıllar arasındaki dönemi konu alıyor. Anadolu'nun derin topraklarında geçen hikaye, iyilikle kötülüğün, varlıkla yokluğun karmaşık dokusunu seyirciye aktarıyor. Heyecan, hüzün ve sevda dolu bir hikaye izleyicilerle buluşuyor.

Nesrin Cavadzade kiminle evli, sevgilisi kim, kaç yaşında ve mesleği nedir? Nesrin Cavadzade kiminle evli, sevgilisi kim, kaç yaşında ve mesleği nedir?

DİZİNİN ÇEKİM YERİ VE SETLERİ

"Kara Ağaç Destanı" dizisi, çekimlerinin büyük bir kısmını Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesine bağlı Soğanlı Vadisi'nde gerçekleştiriyor. Yeşilhisar, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken bir bölge olması nedeniyle dizi için ideal bir çekim mekanı olarak seçilmiş olabilir.

DİZİNİN GERÇEK BİR HİKAYEYE DAYANIP DAYANMADIĞI

"Kara Ağaç Destanı" dizisi kurgusal bir hikayeyi konu alıyor. Yani, dizi gerçek bir hikayeden uyarlanmış değil, tamamen senaryo üzerine kurulu bir yapım.

DİZİNİN İZLEYİCİYLE BULUŞTUĞU TARİH VE YAPIMCISI

"Dizinin yayın hayatına başladığı tarih 23 Şubat'tır. Yapımcılığını Hasan Kurul'un üstlendiği dizi, başarılı yönetmen Ufuk Hakan Eren'in yönetmenliğinde seyirciyle buluşmaktadır.

"Kara Ağaç Destanı" dizisinin çekimleri ve konusuyla ilgili merak edilenler, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.