Bu akşam televizyon ekranlarında gösterilecek yapımlar arasında dikkat çeken bir film var: Guy Ritchie'nin yönettiği ve başrolünde Jason Statham'ın yer aldığı "İntikam Vakti". Orijinal adıyla "Wrath of Man" olan bu film, 22 Nisan 2021 tarihinde vizyona girmişti ve izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüştü.

Film Konusu H'nin İntikam Hikayesi

Film, kendini H olarak tanıtan esrarengiz bir adamın hikayesini anlatıyor. H, her hafta milyonlarca dolar değerindeki nakit taşıyan bir güvenlik şirketinde işe başlar. Zamanla ortaya çıkar ki, H'nin bu işteki amacı sıradan bir güvenlik görevlisi olmaktan çok daha derindir. Oğlunun ölümünden sorumlu olanların peşine düşmüş, onlardan intikam almak için bu şirkette işe başlamıştır. H'nin gerçek kimliği ve intikam yolculuğu, film boyunca seyirciyi merak içinde tutuyor.

Oyuncu Kadrosu ve Karakterler

Jason Statham, filmde başrolde Patrick "H" Hill/Mason Holt karakterini canlandırıyor. Statham'a, Fortico güvenlik firmasında çalışan diğer önemli karakterler eşlik ediyor:

Holt McCallany: Haiden "Bullet" Blaire
Josh Hartnett: "Boy Sweat" Dave Hancock
Jeffrey Donovan: Jackson Ainsley
Scott Eastwood: Jan
Andy García: FBI Ajanı King
Eddie Marsan: Terry Rossi
Niamh Algar: Dana Curtis
Babs Olusanmokun: Moggy
Cameron Jack: Brendan
Çekim Yeri ve Görsel Estetik

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Film, çekimlerinin bir kısmını Los Angeles ve çevresinde gerçekleştirdi. Guy Ritchie'nin yönetmenlik koltuğunda gösterdiği ustalıkla çekilen sahneler, aksiyon dolu atmosferi ve gerilimiyle dikkat çekiyor. İntikam temalı hikayesi ve karakter derinliğiyle izleyicilere soluksuz bir deneyim sunan "İntikam Vakti", sinema tutkunları için kaçırılmayacak bir yapıt olarak öne çıkıyor.
 

Editör: Havva Andırır