Eyyvah Eyvah’ın Müjgan’ı Özge Borak evli mi, kiminle evli, eşi kim, neden boşandı? Eyyvah Eyvah’ın Müjgan’ı Özge Borak evli mi, kiminle evli, eşi kim, neden boşandı?

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü oynadığı ve Kanal D ekranlarında büyük ilgi gören İnci Taneleri dizisi, sezon finali için geri sayıma başladı. İşte, dizinin sezon finali ve yeni sezonla ilgili detaylar:

İNCİ TANELERİ DİZİSİNİN SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve seyirciyi ekran başına kilitleyen İnci Taneleri dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Hapishaneden çıkan Azem adlı idealist öğretmenin ailesini bir araya getirme mücadelesini konu alan dizi, 17. bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finalinin 30 Mayıs Perşembe akşamı ekrana geleceği duyuruldu.

YENİ SEZONDA YENİ OYUNCULAR

İnci Taneleri dizisi, Eylül ayında yeni sezon bölümleriyle ekranlara dönecek. Kanal D kaynaklarından edinilen bilgilere göre, yeni sezonda kadroya yeni oyuncular da katılacak. Bu doğrultuda, yeni oyuncularla yapılan görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

İnci Taneleri dizisinin sezon finalinin ardından izleyiciler, yeni sezonun heyecanını ve sürprizlerini merakla beklemeye başladı. Yılmaz Erdoğan'ın başarılı performansıyla dikkat çeken dizi, yeni sezonunda da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek gibi görünüyor.