Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

İnci Taneleri Dizisi Yeni Sezon Çekimleri Başlıyor

Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerini üstlendiği "İnci Taneleri" dizisinin yeni sezon çekimleri için heyecan dorukta. Eylül başında çekimlere başlanacak olan dizinin, 2. sezon bölümlerinin Ekim'in ilk haftasında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Yeni Sezon Hazırlıkları

Geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan "İnci Taneleri", izleyiciler tarafından merakla beklenen yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yapımcı ve yönetmen ekibi, yeni sezon için titiz bir çalışma programı hazırladı ve Eylül ayının başında çekimlere start vermeyi planlıyor.

Yilmaz Erdogan Inci Taneleri 1 V

Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü Yeniden Ekranlarda

Dizinin hayranları, Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün performanslarını yeniden izleme fırsatı bulacakları için heyecanlı. Ayrıca, senaryo ekibinin de yeni sezon için izleyicileri şaşırtacak sürpriz gelişmelerle dolu bir senaryo üzerinde çalıştığı konuşuluyor.

İnci Taneleri Dizisi Hakkında

İnci Taneleri, BKM imzalı, ilk bölümü 25 Ocak 2024 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka paylaşmaktadır.

Editör: Zeliha YAKUT