Rüştü Onur Atilla Yeni aşkı Şarkıcı Nez KİMDİR aslen nereli kaç yaşında?

Nezihe Kalkan, 15 Mart 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir şarkıcı ve müzisyendir. Kalkan'ın hayatı, müzik kariyeri ve son dönemdeki ilişkisiyle ilgili detaylar şu şekildedir:

Vermem Seni Ellere dizisinin konusu ne oyuncuları kim nerede çekiliyor? Vermem Seni Ellere dizisinin konusu ne oyuncuları kim nerede çekiliyor?

Rüştüonurnez54545421

Şarkıcı Nez ( Nezihe Kalkan ) Ne Mezunu?

Nezihe Kalkan, beş yaşındayken ailesiyle birlikte İngiltere'ye taşınmış ve ilk ve ortaokul eğitimini burada tamamlamıştır. Daha sonra Türkiye'ye dönmüş ve lise eğitimini İstanbul Bahçelievler Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nde almıştır. İngiltere'de psikodrama bölümüne kabul edilmiş ancak eğitimini tamamlamadan Türkiye'ye dönmüştür.

Nez Rüştü Onur Atilla8558

Şarkıcı Nez ( Nezihe Kalkan ) Müzik Kariyeri Başlangıcı ve Gelişimi:

Müzik kariyerine 1998 yılında Raks müziğin sanatçılarına vokalistlik yaparak adım atan Nezihe Kalkan, sonrasında reklam müzikleri seslendirerek tanınmıştır. Ses dergisi tarafından düzenlenen bir şarkı yarışmasında Türk müziği alanında birincilik kazanmıştır. 2000 yılında Harem adlı müzik grubuna katılmış ve burada başarılar elde etmiştir. Daha sonra kendi müzik grubu Turkish Delight'i kurmuş ve solist olarak müzik kariyerini sürdürmüştür.

Nez Rüştü Onur Atilla2121

Şarkıcı Nez ( Nezihe Kalkan )Albümleri ve Popüler Şarkıları:

Nezihe Kalkan, müzik kariyerinde birçok albüm ve single çalışması yapmıştır. İlk solo albümü olan "Nez" 2002 yılında piyasaya sürülmüş ve içinde "Sakın Ha" ve "Her Şey Boş" gibi popüler şarkılar bulunmaktadır. Daha sonra "Senin Annen Olamam Ben" (2017) ve "Titanium" (2021) gibi teklileri yayınlamıştır.

Şarkıcı Nez ( Nezihe Kalkan ) Yeni Aşkı Rüştü Onur Atilla

Nezihe Kalkan'ın kişisel hayatı, 2024 yılında medyada geniş yer bulan bir gelişmeyle dikkat çekmiştir. Güldür Güldür Show'un oyuncularından Rüştü Onur Atilla ile ilişkisi sosyal medyada sürpriz bir şekilde duyurulmuş ve bu durum gündem olmuştur. İkilinin tatil fotoğrafları ve sosyal medya paylaşımları büyük ilgi görmüş, Nezihe Kalkan da yeni ilişkisini kalp emojisi ile duyurmuştur.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım