Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Davasında İkinci Duruşmada Neler Yaşandı? Tutuklu Bahar Candan'ın Duruşmaya Katıldı mı? Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Davasında İkinci Duruşmada Neler Yaşandı? Tutuklu Bahar Candan'ın Duruşmaya Katıldı mı?

Güldür Güldür Show'un yeni bölüm fragmanı sonunda izleyicilerle buluştu! Programın takipçileri, 378. bölümde nelerin olacağını merakla bekliyor. Her hafta olduğu gibi, bu bölümde de izleyicileri kahkahalara boğacak sürprizler bekleniyor.

Güldür Güldür Show 378. Bölüm Fragmanı: Heyecan Dorukta!

Güldür Güldür Show'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı! 378. bölümde nelerin olacağı büyük bir merak konusu. Programın sadık takipçileri, her hafta olduğu gibi bu hafta da ekrana kilitlenmiş durumda. Acaba bu sefer hangi sürprizlerle karşılaşacaklar? Yeni bölüm fragmanında gördükleri detaylar, izleyicilerde birçok soru işareti uyandırdı. Şimdi, herkes merakla bekliyor ve sorularının cevaplarını arıyor.

Güldür Güldür Show 378. Bölüm: Eğlenceye Davet! Güldür Güldür Show'un 378. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu! BKM'nin eğlence dolu adresi Güldür Güldür Show, her hafta olduğu gibi bu bölümde de izleyicileri kahkahalara boğmaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen komedi klasiği, yepyeni skeçleri ve efsanevi kadrosuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye devam edecek. Programın enerjisi ve eğlencesiyle dolup taşan yeni bölümü, Cumartesi akşamı saat 20.00'de seyircileriyle buluşmaya hazır! Kaçırmayın!

Güldür Güldür Show 378. bölüm fragmanı yayınlandı

Editör: Zeliha YAKUT