SHOW TV’de yayınlanan ve büyük ilgi gören Bahar dizisinin yeni sezonu hakkında merak edilen detaylar gün yüzüne çıkıyor. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı dizi, 11 Haziran’da 16. bölümüyle sezon finaline girmişti. Dizi severler, Bahar’ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağını araştırıyor. Henüz kesin bir tarih belirlenmemiş olmakla birlikte, dizinin bu ay sonu itibarıyla sete çıkması ve yeni sezonunun 10 Eylül ya da 17 Eylül Salı günü başlaması öngörülüyor. Konuya ilişkin net bir açıklama geldiğinde, gelişmeler haberimize eklenecektir.

Sezon Finalinde Neler Oldu?

Bahar dizisinin sezon finali, izleyicilere büyük bir heyecan yaşattı. Bahar ve Timur’un mahkemesinde ortaya çıkan sürpriz bir delil, olayları karıştırdı. Bahar’ın herkesten gizlediği hastalığı, nihayet açığa çıktı. Timur, Nevra’nın başındaki kara bulutlardan kurtulmaya çalışırken, geçmişin de gün yüzüne çıkmasıyla sarsıldı. Nevra ise, beklenmedik bir isimden yardım aldı.

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Untitled (96)-1

Yeni Sezonda Ne Bekleniyor?

Bahar dizisinin yeni sezonunda, hastane Bahar için seferber olurken, Evren ve Timur büyük bir hesaplaşmanın eşiğine geliyor. Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getirirken, bu üçlüyü sürprizlerin beklediği görülüyor. Bahar ve Timur’un büyük bir eşikte olduğu, yeni sezonun heyecan verici gelişmelere sahne olacağı belirtiliyor.

SHOW TV ve Bahar dizisinin yapımcıları, dizinin yeni sezonu için hazırlıklara devam ederken, izleyicilere sezonun başlangıcı ve detayları hakkında bilgi vermek üzere çalışmalara hızla devam ediyor.

Editör: Zeliha YAKUT