Dünyaca ünlü şef Gordon Ramsay, Connecticut'ta bisiklet sürerken geçirdiği kaza sonucu morluklarla dolu bir şekilde sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi. 57 yaşındaki ünlü şef, Instagram sayfasında 17.5 milyon takipçisine yaşadıklarını anlattı ve kazanın ardından vücudundaki izleri gösterdi.

Ünlü Şef Gordon Ramsay Bisiklet Kazası Geçirdi Morluklar İçinde

Gordon Ramsay, bisiklet kazasıyla ilgili detayları takipçileriyle paylaştı. Connecticut'ta bisiklet sürerken yaşadığı kaza sonrası şok içinde olduğunu belirten Ramsay, "Kask takmak zorundasınız" mesajını verdi. Kazanın etkisiyle vücudunun morluklar içinde kaldığını ve acılar içinde olduğunu ifade etti.

Şef2

Morarmış Vücut

Ünlü şef, paylaştığı videoda ve fotoğraflarda kazanın ardından vücudunda oluşan morlukları gösterdi. "Zor bir hafta geçirdim ama şu an iyiyim" diyen Ramsay, herhangi bir kırık veya büyük yaralanma yaşamadığını ancak vücudunun morarmış bir patates gibi göründüğünü espriyle dile getirdi.

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir?

Şef1

Teşekkürlerini İletti

Gordon Ramsay, yaraları için tedavi gördüğü New London hastanesindeki doktorlara, hemşirelere ve diğer sağlık personeline teşekkür etti. Özellikle hayatını kurtardığını düşündüğü kaskına büyük minnettarlık duyduğunu vurguladı.

Editör: Havva Andırır