Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan arasındaki ilişki, ayrılıklarının ardından yeniden gündeme geldi. Çiftin 8 aylık bir ayrılığın ardından yeniden bir araya geldikleri iddiası, Torreira'nın yakın arkadaşı Birand Tunca tarafından doğrulandı.

Ayrılığın Ardından Ne Oldu?

Lucas Torreira ve Devrim Özkan’ın ilişkisi, ayrılığın ardından uzun süre konuşulmuştu. Özkan, ayrılık sonrası ilişkilerine dair, "O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız," şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Bu açıklama, çiftin geçmişteki ilişkisinin değerini vurgulayan bir açıklama olarak dikkat çekmişti.

Sosyal Medyada Yeniden Takipleşme

Geçtiğimiz hafta, çiftin sosyal medyada yeniden birbirlerini takip etmeye başladığı görüldü. Bu gelişme, ikilinin ilişkilerine yeniden şans verme kararı aldıkları yönünde yorumlandı. Sosyal medya üzerinden yapılan bu etkileşimler, çiftin yeniden bir araya geldiğine dair ilk sinyalleri vermişti.

Lucas Torreira Ile Devrim Ozkan

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

Birand Tunca’nın Açıklamaları

Lucas Torreira’nın yakın dostu olan oyuncu Birand Tunca, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tunca, Torreira ve Özkan’ın durumunu şu şekilde ifade etti: "Lucas arkadaşım, maça da gideceğim. Bence mutlular şu an. Devrim maça da gelecekmiş, şans getirir inşallah diyelim." Tunca’nın bu sözleri, çiftin yeniden birlikte olduğuna dair net bir bilgi verirken, Torreira'nın bu süreçte mutlu olduğunu da belirtti.

Editör: Mehmet Çetil