Başakşehir maçı şifresiz mi? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman, nerde saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig Başakşehir maçı şifresiz mi? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman, nerde saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig

2024 Paris Olimpiyatları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, C Grubu’ndaki son maçında Milletler Ligi 2024 Şampiyonu İtalya ile karşılaşacak. Bu önemli karşılaşma, grup aşamasının belirleyici maçlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Türkiye-İtalya Voleybol Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta Oynanacak?

Türkiye ile İtalya arasındaki voleybol maçı 4 Ağustos 2024 Pazar günü oynanacak. Karşılaşma, Türkiye Saati ile (TSİ) 10:00’da başlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Mücadele, TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Bu sayede voleybolseverler, Filenin Sultanları'nın İtalya karşısındaki mücadelesini herhangi bir ek ücret ödemeden izleyebilecekler.

Grup Aşamasında Neler Bekleniyor?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, C Grubu’nda İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele etmektedir. Grup aşamasında ilk iki sırayı alan takımlar ile en iyi iki grup üçüncüsü, toplam 8 takım çeyrek finale yükselecektir. Türkiye'nin çeyrek finale kalabilmesi için bu maçta iyi bir performans sergilemesi gerekecek.

Editör: Mehmet Çetil