Fenerbahçe'nin forvet mevkisinde forma giyen Dusan Tadic, futbolseverler tarafından merakla takip edilen isimlerden biri. Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu  Dusan Tadic KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Dusan Tadic'in Hayatı ve Kariyeri.. İşte Tadic'in kariyeri, kişisel bilgileri ve bu sezonki performansı hakkında detaylar...

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu  Dusan Tadic KİMDİR, nereli, kaç yaşında? 

Dusan Tadic, 20 Kasım 1988 tarihinde Sırbistan'da dünyaya geldi. 181 cm boyunda ve 76 kilo olan Tadic, sol ayağını kullanarak sahada etkili performans sergilemektedir.

Dusan Tadic2828

Tadic'in Kariyeri ve Fenerbahçe'deki Performansı

Bu sezon Fenerbahçe'de forma giymeye başlayan Dusan Tadic, henüz ilk 11'de maça çıkmamıştır. Sezonun başında olmasına rağmen, sarı-lacivertli formayla sahada kendini gösterme fırsatı bulamamıştır. Tadic, bu süreçte hiç sarı veya kırmızı kart görmemiştir. Ayrıca, gol ve asist katkısı da bulunmamaktadır.

Mike Tyson ve Jake Paul Boks Maçı Ne Zaman, Nerede Yapılacak? Efsane Dövüş Hangi Tarihte ve Nerede Gerçekleşecek? Mike Tyson ve Jake Paul Boks Maçı Ne Zaman, Nerede Yapılacak? Efsane Dövüş Hangi Tarihte ve Nerede Gerçekleşecek?

Dusan Tadic2220

Tadic'in Oynadığı Pozisyon ve Kullandığı Ayak

Forvet mevkisinde oynayan Dusan Tadic, sol ayağını kullanarak hücum hattında görev yapmaktadır. Sırbistan milli takımında da forma giyen Tadic, futbol kariyeri boyunca çeşitli kulüplerde önemli roller üstlenmiştir.

Editör: Murat Serdar Yıldız