13 Temmuz 2024 Cumartesi günü yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları açıklandı. Haftanın üç günü düzenlenen ve milyonlarca kişinin merakla beklediği bu çekiliş, saat 21:30'da gerçekleştirildi. Sayısal Loto'nun bu haftaki kazanan numaraları ve büyük ikramiyeyi kazanan talihlilerle ilgili tüm detaylar haberimizde.

13 Temmuz 2024 Çılgın Sayısal Loto'da Kazanan Numaralar Neler?

Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde bu hafta da büyük heyecan yaşandı. 6 şanslı numarayı doğru tahmin eden kişi büyük ikramiyeyi kazanarak hayatını değiştirme fırsatını yakalıyor. İşte 13 Temmuz 2024 Cumartesi günü yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin kazandıran numaraları:

13Temmuzsayısal

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 5 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 5 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 5 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 5 Eylül 2024

Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını öğrenmek için birçok yol bulunuyor. Çekiliş sonuçları, millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV YouTube kanalından canlı olarak aktarıldı. Çekiliş sonrasında kazanan numaralar ve ödül detayları Milli Piyango Online üzerinden yayımlandı. Bilet sorgulama ekranı üzerinden biletinize isabet eden ikramiye tutarını kolayca öğrenebilirsiniz.

Sayısal Loto Çekilişleri Hangi Günler Yapılıyor?

Sayısal Loto çekilişleri, haftanın üç günü, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri düzenleniyor. Her çekiliş saat 21:30'da gerçekleştiriliyor ve milyonlarca kişi tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Bu çekilişlerde şansını deneyen kişiler, büyük ikramiyeyi kazanma umuduyla biletlerini alıyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız