Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadele 15 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Maç, saat 17:00’de başlayacak ve Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma, her iki takım için de büyük bir öneme sahip ve futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Kasımpaşa ve Fenerbahçe arasındaki bu kritik mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı bu kanaldan takip edebilecekler.

Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

Dzzzon43 E Uy2 W Bl Jq V Hkjw

Muhtemel 11’ler Neler?

Kasımpaşa ve Fenerbahçe’nin muhtemel 11’leri şu şekilde şekillenmiştir:

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Becao, Oosterwolde, İsmail, Fred, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko
Fenerbahçe’nin önemli oyuncularından Bright Osayi-Samuel’in sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceği düşünülüyor. Bunun yanı sıra, Kasımpaşa’da teknik direktör Sami Uğurlu’nun cezası nedeniyle maçta takımın başında olamayacağı belirtiliyor. Uğurlu, TÜMOSAN Konyaspor ile oynanan ilk hafta maçının ardından 7 maç ceza almıştı.

Kasimpaşa Fenerbahçe Maçi1

Hakem Üçlüsü Kimler?

Kasımpaşa - Fenerbahçe karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik olacak.

Editör: Havva Andırır