2024 Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadele 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 17:00’de Kasımpaşa'nın ev sahipliğinde, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak. Maç, Süper Lig’in en dikkat çeken karşılaşmalarından biri olarak futbolseverlerin ilgi odağı haline geldi.

Maç Nereden İzlenebilecek?

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasındaki bu önemli mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı bu kanaldan takip edebilecekler.

Kasimpaşa Fenerbahçe Maçi1

Fenerbahçe'nin Kadro Eksikleri Neler?

Fenerbahçe’nin önemli oyuncularından Bright Osayi-Samuel, bileğindeki sakatlık nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Nijeryalı futbolcunun eksikliği, Fenerbahçe'nin oyun planında değişikliklere neden olabilir ve takımın performansını etkileyebilir.

Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

Kasimpasa Fenerbahce Maci Yarin

Muhtemel 11’ler Neler?

İki takımın da maçtaki muhtemel 11’leri şu şekilde şekillenmiştir:

Kasımpaşa: Giannotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Gökhan, Sadiku, Hajradinovic, Aytaç, Ben Ouanes, Nuno Costa

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Becao, Oosterwolde, İsmail, Fred, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko

Editör: Havva Andırır