Filenin Sultanları'nın önemli isimlerinden biri olan Ebrar Karakurt, Milletler Ligi tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Karakurt, 1160 sayıya ulaşarak Milletler Ligi'nin en skorer oyuncusu unvanını elde etti. Bu önemli başarı sonrasında Karakurt, bireysel başarılarının takımına katkı sağlamasıyla gurur duyduğunu belirtti.

Galatasaray'dan Ayrılan Victor Osimhen'in Yeni Adresi Belli Oldu: Kısa Süren Süper Lig Serüveninin Ardından Hangi Takıma Transfer Oldu? Galatasaray'dan Ayrılan Victor Osimhen'in Yeni Adresi Belli Oldu: Kısa Süren Süper Lig Serüveninin Ardından Hangi Takıma Transfer Oldu?

Melissa Vargas'ın Hız Rekoru: 121 km/s!

Diğer bir önemli isim Melissa Vargas ise ABD maçının 2. setinde kullandığı servis ile 121 km/s hıza ulaşarak bir rekora imza attı. Bu etkileyici performansıyla Vargas, adından bir kez daha söz ettirdi. Aynı zamanda, idmanda diz sakatlığı yaşayan Zehra Güneş'in salona koltuk değnekleriyle gelerek takımını desteklemesi de dikkat çekti.

Filenin Sultanları: 2. Etapta 4'te 5 Yaptı!

Milletler Ligi'nin 2. etabını 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle tamamlayarak Filenin Sultanları, toplamda 8 maçta 6 galibiyet elde etti. Bu önemli sonuçlarla Türkiye, turnuvadaki iddiasını sürdürdü ve 3. etap için umut verici bir konumda bulunuyor.

Hong Kong'da Devam Edecek

Turnuvanın 3. etabı 12-16 Haziran tarihlerinde Hong Kong'da düzenlenecek. Milliler, bu etapta Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya gibi güçlü rakiplerle karşılaşacak. Türkiye'nin bu etapta nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız