Dünya genelinde tansiyonun yükseldiği bir dönemde, Hintli astrolog Kushal Kumar, "Yeni Nostradamus" olarak anılıyor. The Daily Star'a verdiği röportajda Kumar, 3. Dünya Savaşı'nın başlayabileceği tarihi ve olası bölgeleri açıkladı. Gezegenlerin hizalanmasının bu büyük savaşı tetikleyebileceğini belirten Kumar, tarih ve bölgeler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

3. Dünya Savaşı İçin Tarih Verildi

Hintli astrolog Kushal Kumar, 3. Dünya Savaşı'nın 18 Haziran 2024 tarihinde başlayabileceğini iddia etti. Kumar, "Gezegensel uyarıcıların en güçlü olduğu tarih 18 Haziran 2024 Salı, ancak 10 ve 29 Haziran da etkili olabilir" dedi. Kumar, bu tarihlerde gezegenlerin hizalanmasının, dünya çapında bir çatışmayı tetikleyebileceğine inandığını belirtti.

Dünya Savaşı Kapıda Mı 1

Gezegenler O Günü İşaret Ediyor

Kumar, gezegenlerin hizalanmasının dünya genelindeki sıcak noktalar üzerindeki etkilerini dikkatle incelediğini söyledi. "Gezegensel etkilerin dikkatli ve ciddi bir şekilde yorumlanması gerektiği, ancak insan hatasının tamamen göz ardı edilemeyeceği gözlemlenebilir" dedi. Kumar, öngörülerinde Hindu kültürüne dayanan Vedik astroloji tablosunu kullandığını belirtti.

Asya, Avrupa ve Orta Doğu'da Tansiyon Yükseliyor

Dünyanın dört bir yanındaki sıcak noktalara dikkat çeken Kumar, Hindistan-Pakistan sınırındaki terör saldırıları, Kuzey Kore askerlerinin Güney Kore'ye geçişi ve İsrail ile Lübnan arasındaki gerilim gibi olayların büyük bir savaşın habercisi olabileceğini belirtti. Kumar, özellikle Kuzey ve Güney Kore arasındaki Askerden Arındırılmış Bölge'de yaşanan olaylara dikkat çekti.

Bölgesel Gerilimler ve Olası Çatışmalar

Kumar, Lübnan'daki Hizbullah güçlerinin İsrail'e yönelik roket saldırılarının ve Rusya'nın Küba'ya nükleer denizaltı konuşlandırmasının küresel gerilimi artırdığını vurguladı. Ayrıca, Çin'in Tayvan yakınlarındaki askeri tatbikatlarının ABD'li yetkililer arasında endişelere yol açtığını belirtti.

Nostradamus'un Kehanetleri

Genellikle "yeni Nostradamus" olarak adlandırılan Kumar, adını 16. yüzyılda yaşamış ünlü Fransız astrolog Nostradamus'tan almıştır. Gerçek Nostradamus, 942 şiirsel dörtlükten oluşan "Les Propheties" adlı kitabıyla ün kazanmıştı. Bu kitap, farklı yorumlar ve gelecekle ilgili tahminler gerektiren şifreli mesajlarla dolu kehanetler içeriyordu.