Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda görevli Asistan Doktor Melike Sargın İlhan (27), böbrek taşı ameliyatı sonrasında hayatını kaybetti. Tıp camiasını yasa boğan bu üzücü olayla ilgili Kırıkkale Tabip Odası yetkilileri açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Şia soyadı ne, neden soyadını değiştiriyor? Şarkıcı Şia soyadı ne, neden soyadını değiştiriyor?

GENÇ DOKTORUN ARDINDAN YAPILAN AÇIKLAMALAR

Kırıkkale Tabip Odası yetkilileri, Melike Sargın İlhan'ın ameliyat sonrası nadir görülen bir durum olan sepsis (kan zehirlenmesi) geliştiğini ve genç doktorun bu sebeple yaşamını yitirdiğini belirtti. Tıp camiasının başı sağolsun dileklerini ileten yetkililer, genç doktorun ölümüyle ilgili incelemelerin devam ettiğini açıkladılar.

MELİKE SARGIN İLHAN'IN KARİYERİ VE ÖLÜMÜ

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda asistan doktor olarak görev yapan Melike Sargın İlhan, böbrek taşı ağrısı nedeniyle ameliyata alındı. Ancak ameliyat sonrasında gelişen sepsis nedeniyle genç doktor tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZE VE DEFİN BİLGİLERİ

Melike Sargın İlhan'ın cenazesi, öğle namazını müteakip Yaylacık Merkez Camisi'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından Kırıkköyü aile mezarlığına defnedilecek. Genç doktorun ani ve beklenmedik ölümü tıp camiasını ve Kırıkkale'yi derin bir üzüntüye boğarken, meslektaşları ve sevenleri tarafından da büyük bir şokla karşılandı.